বৃহস্পতিবার, ২৫ অক্টোবর, ২০১২

Israel doodt drie leden van Hamas als vergelding voor aanval op legerpatrouille

Isra?l heeft bij woensdag met twee luchtaanvallen drie leden van Hamas gedood en drie andere gewond, zo heeft Hamas bekendgemaakt. De twee luchtaanvallen werden uitgevoerd in Noord-Gaza en volgden op een aanval, een dag eerder, met een bom op een Israelisch legervoertuig, waarbij een Israelische officier zwaar gewond raakte.
De verantwoordelijkheid voor de aanval met de bom werd overigens opge?ist door het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina.?
Premier Netanyahu van Israel had dinsdag gezegd dat Israel de aanval met de bom krachtig zou vergelden.? "We zullen ze aanvallen en hard, heel hard treffen,' had Netanyahu gezegd. Volgens de Isra?lische televisie waren militaire acties echter een dag opgeschort in verband met het bezoek dat de emir van Qatar dinsdag aan de Gazastrook bracht.
Het Israelische leger zei dat intussen ook raketten op de regio Eshkol waren afgevuurd en dat de nu gedode Hamas-leden op het punt zouden hebben gestaan raketten af te vuren. Hamas gaf daar geen commentaar op.?

Source: http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2012/10/israel-doodt-drie-leden-hams-als.html

micah true kansas vs ohio state winning mega million numbers bruce weber boston globe google maps 8 bit mirror mirror

কোন মন্তব্য নেই:

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন